Kwaliteit, betrouwbaarheid en service


APK - DIAGNOSE - ONDERHOUD - REPARATIE - AIRCO

MAAK EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT MET ONS OP 

Niemantsverdriet Autoservice verzorgt uw autoreparatie in Ede

Niemantsverdriet Autoservice is hét adres voor uw vakkundige en professionele autoreparatie in Ede. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak zijn wij kundig met kleine en grote reparaties voor alle soorten personenauto’s en bedrijfswagens. We leveren u te allen tijde een uitstekende service en een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs zoals u van ons gewend bent.

 

Auto vakkundig laten repareren

Of het nu om het vervangen van autoverlichting, uitlaten en accu’s gaat of het herstellen van remmen, airco’s en koppakkingen, wij hebben alle kennis en kunde in huis om spoedig uw auto te repareren. We hebben vele onderdelen op voorraad en hanteren korte lijnen me leveranciers. Als we ’s ochtends voor 08:00 uur bellen, is uw auto-onderdeel diezelfde dag nog bij ons binnen. We werken voornamelijk met materialen van het gerenommeerde merk Bosch om u het beste resultaat tegen een lage prijs te garanderen. Eventueel werken wij met originele onderdelen. Voordat we voor u aan de slag gaan maken we een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Lopen we toch tegen onverwachte complicaties aan? Dan nemen we eerst contact met u op voordat we met de autoreparatie in Ede aan de slag gaan. Bij gelegenheid repareren we de auto bij u op locatie in Ede, Voorthuizen, Veenendaal, Lunteren en omgeving.

 

Schadeherstel van uw auto

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iedereen krijgt dan ook weleens te maken met autoschade. Om u zo snel mogelijk weer de weg te sturen voeren wij met genoegen uw schadeherstel uit. Laat ons nauwkeurig uw auto uitduiken en/of uw auto spuiten. Zo krijgt u geen kleurverschil en ziet uw auto er weer uit als nieuw. Wij kunnen zelfs uw kapotte ramen vervangen. In overleg kunt u gebruik maken van onze leenauto.

 

Wilt u een afspraak maken voor uw autoreparatie in Ede bij Niemantsverdriet Autoservice? Bel naar 06 13444287 of 0318-300650 of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder

Contact

Niemantsverdriet Autoservice
Hakselseweg 56a


6713 kx Ede

tel 06 13444287 of 0318-300650
mail info@niemantsverdrietautoservice.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00u - 17.30u

Zaterdag
09.00u - 12.00u

RDW-WS-300x129