Kwaliteit, betrouwbaarheid en service


APK - DIAGNOSE - ONDERHOUD - REPARATIE - AIRCO

MAAK EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT MET ONS OP 

Niemantsverdriet verzorgt uw auto-onderhoud in Ede

Bij Niemantsverdriet in Ede kunt u terecht voor vakkundig auto-onderhoud in Ede. Dankzij onze jarenlange ervaring en een grote werkplaats volop apparatuur bent u bij ons verzekerd van een hoogwaardige autoservice. We bieden onze professionele onderhoudsbeurten aan voor alle soorten personenauto’s en bedrijfswagens tegen een scherpe prijs.

Kleine en grote onderhoudsbeurt

Om u het hele jaar door veilig van A naar B te brengen is het onderhoud van uw auto enorm belangrijk. Door tijdig uw wagen te laten controleren voorkomt u ernstige problemen in de toekomst. Met onze autoservice in Ede zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie en betrouwbaar blijft. Bovendien vergroot u uw veiligheid met regelmatig auto-onderhoud. Hoe vaak de wagen aan controle toe is, is geheel afhankelijk van het voertuig. We raden aan om de auto om de 15.000 kilometer een kleine beurt te geven en om de 30.000 kilometer een grote beurt. Tijdens het auto-onderhoud in Ede kijken we de olie na en verversen we deze indien nodig, vervangen we het oliefilter en controleren we de remmen. Ook de ruitenwissers en de autoaccu worden zorgvuldig nagelopen, zodat u na een bezoek aan onze autogarage gegarandeerd bent van een veilige auto.

Autoservice op maat

Een goede service en een hoogwaardige kwaliteit staan bij ons centraal. Vandaar dat we de beurt volledig aanpassen naar de wensen van u als klant. Blijkt er een auto-onderdeel aan vervanging toe te zijn? Dan nemen we eerst contact met u op voordat wij het onderdeel vervangen. Omdat auto’s in allerlei opzichten van elkaar verschillen, maken we voor ieder voertuig een prijs op maat. In overleg kunt u gebruik maken van onze leenauto. Wanneer u bij ons komt voor een grote onderhoudsbeurt is uw APK gratis. Onze autoservice is tevens ideaal als u woonachtig bent in Voorthuizen, Veenendaal, Lunteren of omgeving.

Een afspraak maken voor uw auto-onderhoud in Ede? Bel naar 06 13444287 of 0318-300650 of vul het contactformulier in.

Contact

Niemantsverdriet Autoservice
Hakselseweg 56a


6713 kx Ede

tel 06 13444287 of 0318-300650
mail info@niemantsverdrietautoservice.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00u - 17.30u

Zaterdag
09.00u - 12.00u

RDW-WS-300x129