Kwaliteit, betrouwbaarheid en service


APK - DIAGNOSE - ONDERHOUD - REPARATIE - AIRCO

MAAK EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT MET ONS OP 

Niemantsverdriet Autoservice verzorgt uw APK-keuring in Ede

Is uw auto aan een keuring toe? Niemantsverdriet Autoservice is uw partner op het gebied van een betrouwbare APK-keuring in Ede. Onze gecertificeerde APK-keurmeester Arjen Niemantsverdriet voert al jarenlang keuringen uit aan alle soorten personenauto’s en kleine bedrijfswagens. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer veilig te laten rondrijden.

 

Auto professioneel laten keuren

De algemene periodieke keuring is er voor uw veiligheid, die van anderen en voor de bescherming van het milieu. Auto’s ouder dan drie jaar zijn verplicht om de APK eens in de zo veel tijd te ondergaan. Bij ons APK-station in Ede bent u verzekerd van een hoogwaardige service die u van ons gewend bent. We gaan verantwoord om met de taak van keurmeester en controleren de veiligheid en de uitstoot van uitlaatgassen van uw voertuig uitvoerig. We inspecteren op verschillende veiligheidspunten als het profiel van uw banden, de speling op uw assen, de werking van uw remmen, de speling op uw kogels, de werking van uw verlichting en andere vitale onderdelen van uw auto. Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur en onze APK-specialist weet alles van de laatste technieken. Na een APK-keuring in Ede bij Niemantsverdriet Autoservice kunt u weer zorgeloos een jaar de weg op.

 

Kosten voor APK

Laat uw verplichte keuring op tijd door ons uitvoeren en profiteer van scherpe prijzen. Ook als u woonachtig bent in Voorthuizen, Veenendaal of Lunteren zijn wij uw ideale APK-station. Bij ons kost een APK voor benzineauto’s € 29,50 exclusief BTW en voor dieselauto’s € 39,50 exclusief BTW. Tip: combineer uw APK-keuring met een grote beurt, de keuring voeren wij dan kosteloos voor u uit.

 

Een afspraak maken voor uw APK-keuring in Ede? U kunt bellen naar 06 13444287 of 0318-300650 of het contactformulier invullen. We helpen u graag verder.

Contact

Niemantsverdriet Autoservice
Hakselseweg 56a


6713 kx Ede

tel 06 13444287 of 0318-300650
mail info@niemantsverdrietautoservice.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00u - 17.30u

Zaterdag
09.00u - 12.00u

RDW-WS-300x129