Kwaliteit, betrouwbaarheid en service


APK - DIAGNOSE - ONDERHOUD - REPARATIE - AIRCO

MAAK EEN AFSPRAAK OF NEEM CONTACT MET ONS OP 

Niemantsverdriet Autoservice verzorgt uw aircoservice in Ede

Bij Niemantsverdriet Autoservice bent u aan het juiste adres voor uw professionele aircoservice in Ede. Wij zorgen er met onze uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit te allen tijde voor dat u comfortabel en veilig de weg op kan. Onze betrouwbare aircoservice bieden wij aan tegen een voordelige prijs.

 

Airco-onderhoud voor optimale luchtkwaliteit

Een goed werkende airco gaat het beslaan van de voorruit in de winter tegen en zorgt in de zomer voor een gekoelde auto. Omdat uw airco regelmatig onderhoud nodig heeft om een optimale luchtkwaliteit te garanderen, raden we u aan om eens in de twee jaar een bezoekje te brengen aan Niemantsverdriet Autoservice voor een vakkundig airco-onderhoud in Ede. Per jaar verliest het systeem zo’n 10% aan vloeistof, waardoor koelen steeds lastiger wordt. Koelmiddelen kunnen daarnaast zeer schadelijk zijn voor het milieu. Een controle van uw airco is daarom geen overbodige luxe. Bovendien kan de aircopomp bij achterstallig onderhoud vastdraaien. Dat betekent einde verhaal voor uw airco. Tijdens het onderhoud halen we het aircosysteem volledig leeg en controleren we de pomp op lekkages. Vervolgens verversen we de aircovloeistof.

 

Voordelige aircoservice

Maar hoe weet u of airco-onderhoud nu echt nodig is? Als uw airco niet meer koelt, de pomp rare geluiden produceert of de airco een rare lucht geeft, raden wij u aan om spoedig een afspraak te maken voor uw aircoservice in Ede. De kosten voor deze dienst zijn € 70,00 inclusief BTW. Onze service is tevens ideaal wanneer u in Voorthuizen, Veenendaal, Lunteren of omgeving woont. Kunt u uw vervoersmiddel niet een hele of halve dag missen? In overleg maakt u gebruik van onze leenauto.

 

Wilt u gebruik maken van onze aircoservice in Ede? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 13444287 of 0318-300650 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u spoedig verder

Contact

Niemantsverdriet Autoservice
Hakselseweg 56a


6713 kx Ede

tel 06 13444287 of 0318-300650
mail info@niemantsverdrietautoservice.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00u - 17.30u

Zaterdag
09.00u - 12.00u

RDW-WS-300x129